Kome je namenjena destilovana voda?

Destilovana voda Čista kao Kiša namenjena je svima koji brinu o svom zdravlju. Naš brend, pre svega, preporučujemo ljudima koji imaju problema sa zdravljem, prvenstveno sa bubrezima i onima koji žele da očiste organizam od ogrominih količina materija koje svakodnevno unosimo kroz hranu, vazduh, vodu. Na žalost, postoji veliki broj jedinjenja koja štete našem zdravlju. Da bi se organizam očistio potrebno je da se konzumira voda koja u sebi nema takve zagađivače. To je posebno važno jer vodu unosimo u organizam mnogo više nego neku drugu hranu. Stručnjaci upozoravaju da dnevno treba da se popije nekoliko litara vode. Zato je važno da to bude destilovana voda. Voda koja je destilovana mnogo bolje rastvara sve zagađivače koji su se nakupili u telu od vode koja je zasićena nekim drugim materijama. 

Takođe, destilovanu vodu Čista kao Kiša preporučujemo ljudima koji bi da spreče da im zdravlje bude ugroženo. Onima koji žele da pročiste organizam, jer samo pročišćen organizam može da se bori sa bolestima i problemima. Ako je organizam iznutra zagađen on ne može da se nosi sa, recimo, kancerom, hemijskim zagađivačima. Destilovana voda pomaže da se izbaci „šljaka“ iz organizma, kako to kaže ruski naučnik Malahov. 

Čista kao Kiša namenjena je i modernim ljudima kojima neće biti problem da izdvoje novac za ovu vodu. Po našoj računici na mesečnom nivou to bi bio trošak od oko  4000 dinara, ako je svakodnevno pijemo. Mislimo da je naš brend dostupan svima, pogotovo ako žele da žive bez bolesti ili žele da reše probleme koje već imaju. 

Kao i svaka druga tema i tema upotrebe destilovane vode za piće otvara debatu između onih koji podržavaju konzumiranje ove vode i onih koji su protiv toga. Imajući u vidu sva dosadašnja istraživanja, čini se da kritike ne stoje. Vrlo su lako oborive. Naravno, svaki čovek treba da donese odluku o tome da li je ova voda za njega dobra ili nije.  

Naše iskustvo sa prikupljanjem informacija za i protiv pokazuju da je od ukupno 10 tekstova o upotrebi destilovane vode za piće samo jedan protiv, a devet  ZA. Čak i u takvim tekstovima se ne tvrdi i ne dokazuje da destilovana voda nije dobra za konzumiranje, već pojedini stručnjaci smatraju da bi upotreba samo destilovane vode za piće možda mogla da utiče na smanjenje količine potrebnih minerala u organizmu. 

Međutim, ova sumnja nije opravdana. Pre svega, jer organizam može da prihvati samo organski vezane minerale, a neneorganske koji se nalaze u vodi. Osim toga, bilo koja voda koja je trenutno dostupna na našem tržištu poseduje samo određene minerale. Ni jedna ih nema sve u sebi. Po tome bi mogao da se izvuče zaključak da su sve vode koje se sada prodaju na tržištu problematične, jer ne sadrže sve minerale koji su potrebni organizmu. Stručnjaci koji pobijaju teoriju o gubitku minerala iz organizma usled konzumiranja destilovane vode ukazuju na činjenicu da jedna jabuka sadrži onoliko minerala koliko i 100 litara vode. Pretpostavka zdravog života je izbalansirana i zdrava ishrana. Ukoliko se ljudi pravilno hrane ne bi trebalo da brinu o nivou minerala u organizmu, jer će ih unositi iz hrane, a ne iz vode. 

Baza potrošača destilovane vode za piće u svetu je veoma široka. Razlog je što ova voda nije skupa kao pojedini preparati koji  se promovišu kao zdravi. Iako se mnogi reklamiraju kao zdravi, ostaje pitanje da li oni to zaista jesu. S drugestrane, destilovana voda je prirodan proizvod koji pomaže ljudima da očiste organizam od toksina, zagađivača i nepoželjnih primesa. Svi znamo da ćemo ako pijemo nešto što je čisto imati dobar efekat po zdravlje jer smo svi preopterećeni zagađivačima koji se nalaze svuda oko nas i koji su, nažalost, stiglii do vode u prirodi. 

Zatvori